Mickey Nijkamp

Transfernieuws

Helaas moeten we melden dat Mickey Nijkamp afscheid neemt van WielerZone Nederland om haar wielercarrière voort te zetten bij WV Schijndel.
Na een zeer succesvol 2017 met diverse overwinningen en meerdere podiums heeft Mickey in 2018 vooral veel pech gekend. Gelukkig gaat het nu weer de goede kant op en heeft ze zich tijdens de jeugdtour in Assen weer kunnen laten zien in het peloton, wat heeft geresulteerd in een mooie 3e plaats in het eindklassement voor de groene trui. We zijn er trots op dat we haar ook in dit lastige seizoen hebben kunnen helpen weer de weg omhoog te vinden.

We vinden het erg jammer dat Mickey Wielerzone inruilt voor een andere vereniging maar respecteren haar keuze en wensen haar heel veel succes!
Mickey heeft met haar vele successen er mede voor gezorgd dat Wielerzone met grote regelmaat positief in het nieuws kwam.
Uiteraard maakt Mickey tot het einde van het seizoen nog gewoon deel uit van de Wielerzone familie. Eind September zullen wij op gepaste wijze afscheid nemen van haar.