Cyclon

Cyclon reiniging- en smeermiddelen ondersteunt Wielerzone Nederland

Cyclon partner van Wielerzone Nederland

De renners van Wielerzone Nederland gebruiken hun fietsen zeer intensief. En een fiets die intensief gebruikt wordt, moet ook grondig onderhouden worden. Met gepaste trost kunnen we melden dat Cyclon partner is geworden van ons en zij de producten wil leveren om het materiaal in topconditie te houden.

Zoals men hetzelf zegt: Al onze producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde de oprichter van Cyclon, Leen Boers, zijn eerste hoge kwaliteit ketting-smeermiddel. In de jaren daarna hebben we een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld. Speciaal voor de veeleisende gebruiker. Het verbeteren van onze bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten is onze dagelijkse passie. We doen er alles aan ‘to keep your bike smiling!

Onze mechanieken was al een enthousiast gebruiker van de producten. Maar wat is er nu mooier dan te kunnen melden dat Cyclon vanaf nu onze ‘huisleverancier’ is voor alle onderhoudsmiddelen?