Materiaal

forte-button

t3-original t2-original t4-original

t5t6t7

FORTE Sportswear ontwerpt, creëert en produceert functionele sportkleding gericht op de behoeften van de sporter. Van recreatieve sporter tot topsporter: FORTE Sportswear levert technisch hoogwaardige sportkleding. FORTE Sportswear maakt alle ontwerpen zelf. Tevens passen wij met enige regelmaat de patronen aan om de pasvorm met de nieuwste materialen te waarborgen. De kleding wordt door gediplomeerde naaisters in Polen verantwoord in elkaar gezet. In Polen heerst nog een echte textielcultuur waardoor er veel kennis is over deze specifieke ambacht.


apexbb

Bij Apex bouwen ze niet zomaar fietsen; ze creëren ze!

Het bijzondere aan Apex is dat alle frames in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en gestest worden. Hierdoor gaat er geen fiets de deur uit waar we niet volledig achter staan en kunnen we fietsen aanbieden met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Dat onze producten goed presteren en gewaardeerd worden blijkt wel uit het feit dat ze zeer goed uit de test komen van o.a. Bikefreak magazine, Fiets en de feedback die we krijgen van onze klanten. Ook hebben verschilllende Nederlandse wielrenners, mountainbikers en cyclocross toppers hun weg naar Apex weten te vinden. Op weg naar topprestaties kunnen ze altijd op hun Apex rekenen. Apex fietsen staan bekend om hun goede balans tussen stijfheid, comfort en design. Daarnaast kunnen onze fietsen gecustomized worden, bijna alle designs, kleuren en afmontages zijn mogelijk. Droom je al jaren van een bepaald design/kleur racefiets of mountainbike, Apex biedt uitkomst.

wzn-apex


Quasar werd opgericht door Gijs van Tuyl in 1999 en had als doel om hoge kwaliteit, sterke en lichte wielen te ontwikkelen voor een betaalbare prijs.

Tegenwoordig zijn de wielen niet alleen gekenmerkt door hun prachtige uiterlijk maar ook hun sterke optreden. De wielen zijn gemaakt binnen de beste omstandigheden en de best mogelijke onderdelen. We binden goede waarde aan het vakwerk; daarom zijn onze wielen volledig bij hand samengesteld. Onze velgen zijn gemaakt van de nieuwste technologieën van befaamde professionals. De Quasar velgen hebben een kobalt bekleding dat oververhitten in een afdaling voorkomt. Echte meesterwerken zijn de nieuwe Quasar hubs. Die rijden super gemakkelijk, licht en maakt de wielen heel stevig. De spaken hebben dezelfde spanning aan beide kanten. Dit verzekerd betere kracht overgang. Het draait allemaal om het vinden van een optimale balans tussen aerodynamica, snelheid en comfort. Quasarwheels zijn voltooid in detail en zijn gebouwd op de meest zware omstandigheden. Wij bieden een 2 jaar garantie op de hubs, velgen en zelfs de lager die ons uniek maakt.

wzn-quasar

quasar-double


 

Whether your finish line is on the race course or to the front door of your destination the Bontrager Circuit MIPS road helmet will deliver. Equipped will all the best features including MIPS brain protection system, Boa fit system for superior comfort and security, and the Blendr mount system for light and camera integration.

MIPS (Multi-directional Impact Protection System) was developed by brain surgeons and scientist to help reduce rotational forces on the brain caused by angled impacts to the head


 

Cycle Center 53-11 is in 2008 opgericht door Alan van Tuyl. De passie voor de sport is hem met de paplepel ingegoten. Zijn vader Gijs van Tuyl is een bekende naam in de wielerwereld. Vanaf 1980 heeft hij zelf zijn eigen winkel gehad en een groot aantal fietsen zelf ontworpen en ontwikkeld. Alle kennis die Gijs in deze jaren heeft opgedaan heeft hij doorgeven aan zijn zoon en vormde de basis voor de winkel die in Bruchem is opgestart. Gijs en Alan van Tuyl staan nu samen aan het roer van deze bloeiende onderneming.

Door de enorme groei die Cycle Center 53-11 de afgelopen jaren heeft doorgemaakt werd de locatie in Bruchem te klein. Daarom werd er opzoek gegaan naar een mooie nieuwe locatie. Deze werd gevonden in het pand aan de Heemstraweg Oost in Zaltbommel. Het mooie van deze locatie is dat het erg centraal gelegen is, voldoende parkeermogelijkheden heeft en ook de mogelijkheden biedt om alle fietsen, onderdelen en accessoires mooi te presenteren. Sfeer en beleving waren keypoints bij het realiseren van de nieuwe winkel en zijn doorgevoerd op allerlei niveaus. In onze nieuwe winkel in Zaltbommel hebben we de gezelligheid en gemoedelijkheid gecreëerd die je van ons gewend bent. Kortom een bezoekje aan Cycle Center 53-11 is een echt dagje uit.

We zien je graag in onze winkel

Het Cycle Center 53-11 team

Contactinformatie

Cycle Center 53-11 VOF
Van Heemstraweg-oost 4
5301 KE Zaltbommel
Nederland

Tel: 0418-64 22 38
E-mail: info@cc5311.nl 

wzn-cc5311