WIJ STELLEN VOOR…… Bewegen bij Buitenhuis / Wattcycling Apeldoorn

In het nieuwe seizoen worden de renners van Wielerzone Nederland ondersteund door veel verschillende partijen. Stuk voor stuk bedrijven die geloven in de opleidingsmissie van WZN. Het spreekt voor zich dat we heel blij zijn met dit vertrouwen en deze steun.
Elke dag stellen we een partij aan u voor.

WattCycling Apeldoorn

WattCycling Apeldoorn is onderdeel van Bewegen Bij Buitenhuis. WattCycling Apeldoorn biedt trainingen aan in groepsverband op de Wattbike, je traint in een groep maar wel in jouw persoonlijke trainingszones. De training staat onder leiding van een opgeleide WattCycling trainer. Trainen op de Wattbike bij WattCycling Apeldoorn is een gerichte trainingsmethode “Train smarter, get Faster”. 
Onder de technische leiding van Arjan Baak heeft Norman Senden een passend trainingsschema gemaakt op de Wattbike voor onze renners van Wielerzone Nederland, zodat zij nog specifieker gestuurd kunnen worden op efficiëntie van trainingsintensiteit. Tevens is de traptechniek van renners goed zichtbaar en kunnen we ook daar verschil maken. Zo komen de doelstellingen voor het seizoen 2019 nog dichterbij.
Daarnaast verzorgd Bewegen bij Buitenhuis ook Core- en krachttrainingen die specifiek afgestemd zijn op de renners van Wielerzone Nederland. Ook in deze trainingen werken de renners op een persoonlijk en individueel trainingsprogramma.

#deblauwetreinkomtopstoom
#opleidendoejesamen
#wielerzoneNederland