WIJ STELLEN VOOR …… BYE NUTRITION

Met trots stellen wij onze nieuwe partners aan u voor. Deze bedrijven maken het mogelijk dat wij als Wielerzone Nederland weer twee jaar lang die voorwaarden bieden zodat we samen met onze talenten de maximale ambities kunnen realiseren.

Elke dag stellen we een nieuwe partner aan u voor. 

Als Achtste:

De renners van Wielerzone Nederland gaan tijdens trainingen en wedstrijden de hoogwaardige sportvoeding van BYE Nutrition gebruiken. Wij leren onze renners om zo gezond en natuurlijk mogelijke voeding te gebruiken, daarom werken wij graag met Bye. Bye levert ondersteuning van de hoogst mogelijke kwaliteit en draagt daarmee bij aan het opleiden van onze renners. Hierdoor halen de wzn renners het maximale uit zichzelf.

BYE Nutrition heeft een assortiment gecreƫerd van natuurlijke producten zodat sporters op alle niveaus hen doelstellingen kunnen bereiken. BYE Nutrition heeft de overtuigende opvatting dat natuurlijke voeding het lichaam verder helpt dan dat voeding op basis van kunstmatige producten dat doen.

Door deze overtuiging en wetenschap heeft ook Wielerzone Nederland de overtuiging in een langdurige samenwerking met BYE Nutrition.