Afsluiting seizoen 2019

28 september is het zover. Vandaag is het NCK in Dronten. Aansluitend hebben we de afsluiting van het seizoen.
Jans, Stijn, Jente en Bjarne gaan voor WZN de ploegentijdrit rijden. De start was om 10.15 uur. De voorbereiding startte al om 08.00 uur. Voor iedereen zou het een zware dag worden. Er was veel wind en regen. Een dag waarin de renners tegen de elementen van de natuur aan het strijden waren. De mannen moesten een tijdrit rijden van 34,3km. Het was heel zwaar, maar ze gingen als een speer. Ze hebben het NCK afgesloten met een hele mooie 5de plaats. Waar we super trots op zijn.

Ondertussen waren er al een paar ouders druk bezig met de voorbereidingen voor de afsluiting.
Toen iedereen gedoucht en wel aanwezig waren kon de afsluiting beginnen. Eerst werd de honger gestild, door het eten wat klaar gemaakt was. Daarna vertelde Arjan hoe het afgelopen seizoen met alle renners was gegaan. Maar we moesten ook afscheid nemen van een aantal geweldige renners: Tycho (die gaat zich focussen op zijn studie), Jans (Volkerswessels), Daan (NWVG), Aldert (Volkerswessels), Bart, en Siebe. Alle renners hebben een kleine aandenken van het afgelopen seizoen gekregen in de vorm van een mooie foto. Ook de begeleiding werden door de renners in het zonnetje gezet. Om ze te bedanken voor alles wat ze gedaan hebben het afgelopen seizoen. Zij kregen allemaal een wielrenner (gemaakt van Schroefjes en boutjes). Arjan en Remco kregen een jaarboek met allemaal verhalen en foto’s van alle renners. Ook werd er een film afgespeeld met allemaal foto’s en filmpjes van afgelopen seizoen.
Nu is het seizoen 2019 afgelopen. Maar het betekend niet dat we stil zitten. We hebben al kennis gemaakt met nieuwe renners voor het komend seizoen. Ook worden achter de schermen de eerste voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen.

Zie hier de foto’s