Even voorstellen

Ik ben Kirsten Elings, 15 jaar, ik heb ook een tweeling zus Britt en die voetbalt, ik zit nu in mijn 3e jaars op de middelbare school. En ik fiets natuurlijk ontzettend graag. Ik ben begonnen toen ik 7 jaar was op de mountainbike samen met mijn vader, na een tijdje kocht mijn vader ook een wegfiets en fietse veel stukken samen met mij vader. Toen ik ongveer 8 jaar oud was sloot ik me aan bij AXA Valleirenners in Veenendaal. Ik begon daar met trainen bij de mountainbikers, uiteindelijk ben ik gestopt met het mountainbiken en ben ik gaan veldrijden en wielrennen. Na een tijdje trainen bij axa vond ik het zo leuk om toch even een kijkje te nemen bij de wedstrijden. Ik vond het erg leuk en begon steeds meer wedstrijden te rijden. Nu ben ik inmiddels al 2e jaar nieuweling-meisje geworden. En vind het erg leuk bij de nieuwelingen! Dit word nu ook mijn 1e jaar bij wzn en heb er ontzettend veel zin in!