Even voorstellen…..

Ik ben Stef Koning. Ik ben 15 jaar oud en woon in Hensbroek. Ik woon daar samen met mijn vader en moeder en mijn oudere zus van 17. Mijn ouders en mijn zus gaan vaak mee naar mijn wedstrijden waarbij mijn zus de sportfotograaf is. Zij maakt altijd hele leuke en mooie foto’s van mij en mijn teamgenoten. 

Op mijn 11e ben ik begonnen met wielrennen bij de Hoornse Ren en Toerclub (HRTC). Daarvoor fietste ik wel eens samen met mijn vader. Daarna heb ik een aantal jaren bij de Wielervereniging Noord-Holland gefietst. 

Wielrennen is mijn grote passie! Ik vind wielrennen een hele leuke sport om te doen. Al vanaf dat ik een kleuter was, is mijn droom om later profwielrenner te worden. Ik doe erg mijn best om dit te laten lukken.

Nu ga ik wielrennen bij Wielerzone. Daar heb ik ontzettend veel zin in! Een leuke en spannende nieuwe uitdaging met een andere groep renners en een nieuwe trainer. Ik kijk ernaar uit!

Stef