Teambuildingsweekend 2020

In het eerste weekend van november zijn we gestart met het seizoen 2020, d.m.v. een teambuildingsweekend. Een weekend waarin wordt afgezien, vriendschappen worden opgebouwd, leren samenwerken en dat alles met een lach en een traan en zeker met de vraag: Wie ben jij?

Vrijdagavond 1 november moest iedereen zich verzamelen bij In Opbouw in Dronten. Daar was de aftrap van het nieuwe seizoen.
Er waren veel gespannen koppies (wat gaat er gebeuren) en een aantal ontspannen koppies, want die hadden het al een keer mee gemaakt. Er werden 4 groepen gemaakt. Elke groep had een leider die een briefing kreeg over wat ze moesten doen en welke opdrachten ze moeten maken om de coördinaat waar ze naar toe moeten komen in handen te krijgen. Wat gaat er gebeuren?????

Het werd geen weekend in een hotel of huis met relaxruimte, zwembad en elke dag ontbijt, lunch en uitgebreid diner😂😂

Nee, het werden 48 uur afzien, bikkelen, koud hebben en opdrachten oplossen en maken.
Dit met als doel: WIE BEN JIJ NOU EIGENLIJK?
* Hoe reageer jij op een bepaalde situatie?
* Wat doe je als je nu eens niet aan je ouders vraagt wat moet je doen of willen jullie dat doen of voor je wordt opgelost.
* Ben jij diegene die je team helpt?
* Wat is jou rol in een groep?
* Hoe reageer je als jullie team een fout maakt en een extra opdracht krijgen en daardoor midden in de nacht pas je onderkomen kan gaan opzetten?

Het zijn fantastische 48 uren geweest waarin de ploeg zich van diverse kanten heeft laten zien. Mooi om te zien hoe iemand reageert in dit groepsproces en ook top om te zien hoe dingen tot stand komen.

Dit alles met 1 doel, namelijk:

ONE GOAL, ONE DREAM, ONE TEAM!


Klink hier op foto en bekijk de foto’s die gemaakt zijn.